Sempre es diu que quan neixes amb certes dificultats o mancances, t’adaptes a la teva situació perquè no has conegut la “normalitat”,

però i què passa quan vius d’una manera normal i de cop la perds?

letras-logopedia

Logopèdia:

La llengua dóna la possibilitat a l’home de seleccionar, citar, coordinar i mobilitzar els conceptes de diversa complexitat. Què passa quan aquest llenguatge no es desenvolupa correctament?

El logopeda és el professional especialitzat en el diagnòstic i tractament de qualsevol situació relacionada amb les alteracions de la comunicació, el llenguatge, la parla i l’audició.

Llegir més
logopedia_belennovoa

Neurologopèdia:

Especialització de la Logopèdia que tracta els trastorns del llenguatge, la parla i la disfàgia que presenten els pacients que han patit un dany cerebral (neurològic), ja sigui per un traumatisme, per un ictus o per una malaltia neurodegenerativa.

Llegir més
gabinet-logopedia-i-psicologia-belen-novoa

Psicología:

Com a pares ens angoixa veure als nostres fills tristos, frustados o perduts. És difícil quan no trobem el mapa que ens indiqui com ajudar-ho a sortir. Un psicòleg no és aquell que simplement escolta.

El que ens apasiona és ajudar-vos a trobar el camí per recuperar la felicitat dels vostres fills i l’estabilitat familiar. Perquè … Què és més important que tornar a recuperar una tarda gaudint amb el teu fill?

Llegir més
img_1308_v2

Neuropsicología:

Especialitat que estudia la relació entre els processos mentals y conductuals i el cervell.

La Neuropsicología s’ocupa del diagnòstic i del tractament d’aquells problemes cognitius, conductuals i emocionals que poden ser resultat de diferents processos que afecten el normal funcionament cerebral.

Llegir més